Oldalmegjelenítések:

2011. május 25., szerda

Tejesdobozon az eltűnt gyerekek!

Tejesdobozokon keresik őket!






Négyszázezer tejesdobozon és tízezer egyéb termék csomagolásán jelenik meg csütörtöktől négy, évek óta eltűnt magyar fiatal képe.

Az egyedülálló akcióban, amely az 1000 Lámpás Éjszakája elnevezésű kampány része, december 31-ig lesz látható Till Tamás, Strehó Gergő, Ackermann Dávid és Gödöllei Dominika fotója és adatai. Családtagjaik évek óta hiába várják haza.

Az akcióhoz az Alföldi Tej Kft, a Crystal International Kft, a Budapesti Rendőr-főkapitányság és az Országos Rendőr-főkapitányság mellett számos civil szervezet is csatlakozott. A kampány során május 25-én a fővárosi Városligetben, az eltűnt gyermekek világnapján színes programmal hívják fel a figyelmet a szervezők a "csellengés" veszélyeire, hátterére és a megelőzés fontosságára.

A kampányról és a világnapi programról részletes információk a http://ezerlampasejszakaja.hu internetes oldalon olvashatóak.



Megjegyzésem:


Mindig megborzongok, amikor ilyen tragédiáról hallok... Vannak ugye, gyerekeim, unokáim. Én úgy érzem, ennyit tudok tenni: kiteszem a blogomban.

Nincsenek megjegyzések:

Blogomban az általam készített ételek receptjei és a róluk saját magam által készített képek szerepelnek.
Bármelyik recept, vagy kép elvihető, de felhasználás esetén kérem a forrás megjelölését.
Köszönöm szépen.

2011. május 08-tól:

free counters

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...