Ma igazán ideális ebédet készítettem: sült csirkecombot, párolt zöldborsóval.
A csirkecombot befűszereztem, kevés olajon, egy kevés vizet aláöntve kezdtem el sütni. Nem kell sok idő, a gyenge csirke hamar megpuhul. Utána fedetlenül kicsit megpirítottam.A zöldborsót kevés olajon, picit megsózva, saját levében pároltam meg. Cseppnyi cukrot szórtam rá, hogy a zöld színét lehetőség szerint megtartsa. Tálaláskor frissen vágott petrezselyemzölddel szórtam meg.
1 adag szénhidrát tartalma: 15 gramm
Annácska először evett sárgaborsót és nagyon ízlett neki:) Ennek örültem, mert én is nagyon szeretem a sárgaborsót. A családban egyébként nem túl népszerű főzelékféle, de ha már mi ketten szeretjük...:))
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése